Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

12.01.2012
Važnost i moć Portfolia i Premium članstva

Portfolio predstavlja jako važan i moćan segment Green Designa gde svako ko se bavi dizajnom, arhitekturom i umetnošću može iskazati svoj kvalitet, kreativnost i umeće kroz javno prezentovanje radova. Da li ste znali da je već par dizajnera dobilo ponudu za stalno zaposlenje upravo preko Portfolia a ne preko objavljenih konkursa? Da li ste znali da određen broj članova Green Design zajednice upravo sada radi na projektima, čemu je zaslužan njihov Portfolio?

Zašto je Portfolio tako važan? Pa, Portfolio predstavlja segment gde svi članovi mogu objavljivati svoje radove. Zatim, posetioci portala GreenDesign.rs, među kojima su i razne kompanije, lideri određenih projekata i osobe kojima su potrebni dizajneri, listaju Portfolio sekciju, i kontaktiraju dizajnere sa kvalitetnim radovima. Tako, sklapaju se poslovi na određeno ili neodređeno vreme. Ako i ti želiš da imaš šansu za stalno i na određeni rok zaposlenje, nemoj oklevati, napravi svoj Portfolio odmah i objavi što više radova kako bi bio primećen!

Sa druge strane, zašto je važno biti Premium član? Mnogi dizajneri i članovi Green Design zajednice poistovećuju Premium članarinu sa garantovanim konkursima. Naravno, ona je važna jer omogućava učestvovanje na garantovanim konkursima. Ali to nije glavna odlika Premium članstva. Zato, bitno je znati šta Premium članarina donosi dizajneru lično:

  1. Neograničen broj radova u okviru svog portfolia (Klasik članovi mogu objaviti do 5 radova)
  2. Učestvovanje na svim vrstama konkursa koji se objavljuju na GreenDesign.rs
  3. Dobijanje besplatnog sertifikata o pobedi na garantovanim konkursima
  4. Mogućnost isticanja na naslovnoj strani u sekciji "Top Autori" i "Top Dizajneri" (jer potencijalni poslodavci prvo gledaju te sekcije na naslovnoj strani)

Iz tih razloga, Premium članarina omogućava dizajnerima da budu primećeni više nego drugi dizajneri i tako sebi obezbede potencijalno zaposlenje.

Za više informacija posetite stranu Najčešća pitanja i detaljnije se informišite.

14.05.2016 PayPal u Srbiji: kako poslovati globalno
13.02.2016 Intervju: Ana Ilić
28.01.2016 Humanitarni konkurs: Logo za Anu Ilić
12.12.2015 Srećni praznici <3
19.10.2015 Zapošljavamo!
24.07.2015 3 miliona isplata dizajnerima!
Arhiva novosti
Komentari

Još uvek nema komentara!
Prikaži sve komentare