Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 2083 člana sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

GentlemanForLife

Dizajniram vec 3 godine logotipe. Diplomirani grafički dizajner.

LadyBug021

Fleksibilna, vredna i radna :)

Nena

Moje ime je Nena. Diplomirala sam na Grafičkom fakultetu, dizajn grafičkih proizvoda . Počela sam raditi volontirajući na mjestu grafičkog dizajnera u studiu za vizualne i procesne komunikacije S obzirom na izrazitu želju napredovanja na području grafičkog dizajna dodatno iskustvo stekla sam radeći na istoj poziciji u studiu za grafički dizajn te kreativnoj marketinškoj agenciji.

immortel

U kratkim - - - - -- - - - - - - - - ---- I opsirnije: Ime mi je Tanja, zavrsila sam srednju dizajnersku, potom Visoku skolu likovnih i primenjenih umetnosti i Fakultet za umetnost i dizajn, u svim spomenutim obrazovnim ustanovama isti smer - graficki dizajn. Radim kao freelance dizajner. Cao-cao!

pinac

Tehnički urednik i grafički dizajner. Kad nešto radim, gledam da to može i da se izvede.

svabic

Posedujem specijalni program za crtanje enterijera, kuhinja i kupatila u 2D i 3D. Zahvaljujuci iskustvu i kvalitetu programa, mogu da crtam 2-3 kuhinje ili kupatila dnevno. Crtanjem enterijera , kuhinja, kupatila, bavim se od 1991 godine. Od tada sam posetio nekoliko svetskih velikih sajmova namestaja i unutrasnjeg opremanja, kao sto su: Milan, Pezaro, Keln, Pariz, Belograd, Valensija,

gile

Zdravo,i ja volim da dizajniram

Gagone

Po obrazovanju sam diplomirani grafički dizajner. Profesionalno se bavim grafičkim dizajnom preko 12 godina, tokom kojih sam radila razna idejna rešenja (kalendara, logotipa, flajera, kataloga, bilborda, vizit karti i dizajn sajamskih štandova …). Uživam da osmišljam idejna rešenja i to smatram najkreativnijim radom.

emocionalista

I am a passionate digital artist specializing in photo/video manipulation Design & Multimedia DjoleeeVedit

John

Logomanija