Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 2339 članova sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

M3kdesign

Freelancer, interested to show some expressions of art in commercial bussines of designs, especialy for customers who want simple and artistic branding process. My ambition is to create logos (colourfull, retro, b&w, simple) that are not used for commercial purposes only. http://m3kdesign.wixsite.com/portfolio

Photoshoper20

Logo dizajniranje kirbi9@gmail.com

webdizajn

Novajlija u svetu freelance poslova. Posle 16 godina rada u jednoj firmi želim da probam nešto novo/više. Posedujem dve diplome visoko školske ustanove ali na to više niko i ne obraća pažnju. Dobar sam u kodiranju pomoću HTML5 i CSS3 kao i pripremi i obradi fotografija u Photoshop-u. Poznajem JavaScript i PHP. Od mene možete da očekujete odgovornost i tačnost a isto očekujem i od Vas.

arsa00

Zovem se Arsenije i drugi sam razred srednje skole. Oduvek me je zanimao web design i slicno, tako da sam odlucio registrovati se na ovaj sajt kako bi vezbao, pa mozda i uradio nesto.

nikollapanic

Student grafickog dizajna.

bane9

Pozdrav svima, moje ime je Branislav, bavim se grafickim i web dizajnom vise od 3 godine.

Tijana13

Esteta sam, veoma kreativna i mastovita, u radu precizna i predana. Apsolvent sam na gradjevinsko -arhitektonskom fakultetu pa mi je poznat rad u ogranicenom vremenskom roku. Posedujem dobru vizuelizaciju kao i osecaj za prostor. Vredna sam, pouzdana, odgovorna, organizovana, komunikativna, snalazljiva kako u timskom tako i u samostalnom radu. Zeljna novog znanja i usavrsavanja.

Kubura94

Smatram da je jednostavnost u dizajnu najveća vrlina. Tako se lakše pamti i uz dobru ideju može biti konkurentan. Naš udeo u brendiranju u mnogome može pomoći domaćoj privredi... i to je sjajno. Voleo bih da uskoro na nekoj radnji, kamionu i sl. vidim svoj pobednički dizajn.

sergejbih

Zovem se Sergej i bavim se dizajnom od svoje 10 godine. Trenutno pohadjam informaticku gimnaziju i u buducnosti se vidim na nekom fakultetu informacionih tehnologija. odradio sam dosta projekata i musterije su zadovoljne sto je pokrepljen mojim iskustvom. Dosao sam ovde iz zelje da radim, steknem nova znanja i uspud zaradim...

MBS

Zovem se Marko Jozovic, student sam Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu, smer graficki dizajn. Glavna okupacija mi je dizajn vizuelnih identiteta.