Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 2252 člana sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

Masquetty

Zovem se Iva i živim u Beogradu. Bavim se web dizajnom u širem smislu, ali i specifičnim nišama, npr. dizajnom setova ikoni za web, dizajnom i implementacijom korisničkog interfejsa za dinamičke aplikacije, animacijom za web (SVG/CSS), dizajnom banera i elemenata profila za društvene mreže.

boss074

Ograničenja postoje samo u našim umovima. Ako koristimo maštu, otvaramo si svijet beskonačnih mogućnosti. Jamie Paolinetti

BluStudio

Grupa mladih i kreativnih i inovativnih umetnika i dizajnera. Završili Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu. Članovi tima BluStudio imaju visok nivo iskustva u polju dizajna logoa, vizuelnog identiteta, dizajna ambalaže, fotografije, slikarstva, crtanja, i ostalih umetničkih grana.

drpantelic

Zovem se Dragan, imam 25 godina, bavim se web i grafičkim dizajnom nekoliko godina.

Zadruga

Bavim se iz hobija internet marketingom i oglasavanjem na drustvenim mrezama. U jednom trenutku sam uradio par prostih crteza u google disku jer mi je najlaksi bio. zelim da ih ovim putem prezentujem svima na jednom mestu.

Nik0lino96

Cao ja sam Nikola. Student sam Vise Hotelijerske skole u BG. Slobodno vreme upotpunjujem slikanjem i dizajnom.

AndreaAnja

Ja sam Andrea Gligorijevic, zavrsila sam srednju umetnicku skolu, smer graficki dizajn. Bavim se izradom ilustracija, plakata, vizitki, flajera, logo znaka, kalendara, novinskih oglasa... Takodje obozavam da ctam i slikam. :D Mozete me naci na instagramu pod nazivom ''goldaschain'' tamo takodje imam dosta radova

wizercode

Mi se bavimo grafičkim dizajnom i web dizajnom. Grafički dizajn (UX/ UI/ GUI): Logo, logotipi, posteri, baneri, flajeri, brošure, PSD templates- šabloni za web sajtove i priprema za štampu. Web dizajn: Pretvaranje PSD šablona u kod, pravljenje web sajtova po narudžbi, pravljenje responsive design i paralax effects. Dizajn, tipografija, kod i web. Budite drugačiji.

dia93

Ja sam mlada ambiciozna dizajnerka iz Bečeja. Diplomirala sam prošle godine u Novom Sadu na Visokoj Tehničkoj Školi (smer Grafički dizajn). Bavim se sa fotografijom, fotomanipulacijom, retuširanjem, izradom plakata, vizitki, flajera, brošura, reklama... Za moje radove koristim Photoshop, to mi je omiljeni program.