Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 1898 članova sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

smesuljak

Po struci sam m.sc. Dizajner medija u obrazovanju, Dizajner i informatičar, što bi rekli 2u1. Privatno se bavim Web dizajnom kao i dizajniranjem kataloga, brošura, letaka, flajera... Usput i servisiram računare i tako... :-)

AphroDesign

Moje ime je Aničić Petar. Živim u jednom prelepom gradu, Valjevu. Bavim se grafičkim dizajnom, brzo učim i uglavnom sam samouk.

Jera

Pozdrav moje ime je Igor Jeremic . Imam iskustvo grafickog dizajna vec 4 godine.. od mene mozete samo ocekivati moderne i 100% unikatne ideje. Mozete me kontaktirati na mail : thecaptainjera@gmail.com , da se dogovorimo za privatni projekat radim veoma povoljno. Jer ovo sto radim jeste cista ljubav!

BukyDesign

Pozdrav, moje ime je Karlo Bukovac i bavim se grafičkim i web dizajnom

pixelARTdesign

Pozdrav,bavim se dizajnom vec duzi period,nekako strastveno. Koristim ovu priliku da zaradim nesto novca jer mi je potreban. Inace sam iz Sarajeva, i nadam se da cu biti buduci vazduhoplovac :D

xmirko1

Hello

Slobson

Cao, ja sam Slobodan Miljus, student Grafickog dizajna :)

taba3

"Design is thinking made visual." - Saul Bass

A.K.

Oduvjek sam interesovanja usmjeravala ka umjetnosti, pa sam se odlučila upisati fakultet likovnih umjetnosti, bez razmišljanja. Sada sam pri kraju II godine, pa mogu reći da ne mogu uporediti znanje sa početka i sada. Mislim da nijesmo ni svjesni koliko možemo da napredujemo. Volim likovnu umjetnost, a imam i nekoliko hobija - neki su više, a neki manje povezani sa likovnom umjetnošću.