Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 2140 članova sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

Zglavkar

'o)(o'

mia011

Dizajn - kreativan i maštovit, jednom rečju inovativan... Referentna lista od preko 1000 zadovoljnih klijenata. Knjige za decu i odrasle.

BarbieOposum

Moje ime je Barbara, ilustrator i dizajner iz Beograda. Tokom svog dugogodisnjeg iskustva sam radila na mnogim projektima koji ukljucju ilustraciju, logo dizajn, murale, enterijere i slicno. Budite slobodni da me kontaktirate, uvek sam spremna za nove izazove.

AleDesign

Cao, ja sam Nikola i bavim se grafickim dizajnom vec par godina. Specijalizovan sam za dizajn Logoa, koristeci Adobe Illustrator, Adobe Photoshop i moju mastu.

detourli

Zivim tako iz dana u dan, otkrivajuci nove stvari kako o sebi, tako i o svijetu oko sebe. Shodno tome, pronalazim "inspiraciju", na koju se svi tako tripuju, iako ni oni, kao ni ja, nemaju pojma sta to zapravo predstavlja, vec svi radimo po svom unutrasnjem nahodjenju. Volim dizajn, arhitekturu nesto manje, iako sam po struci arhitekta.

Dane17

Zdravo, ja sam Danilo. Bavim se programiranjem, dizajnom i 3D animacijama vec neko vreme... Nadam se da ce vam se dopasti moje usluge. :)

Trajka

Idem u Umetnicku skolu u Nisu, zavrsavam 4. godinu na smeru tehricar dizajna grafike.Ucimo o dizajnu kroz razne zadatke.Umem da radim u Photoshop-u i Ilustrator-u.Mislim da sam uspresna u onome sto radim u skoli i imam dobar prosek ocena, i mislim da bih mogla i da se time bavim van skole.Prvenstveno zbog toga sto uzivam u ovome, a i volela bih da zaradim neki dzeparac. :)

Andree

Pozdrav, zovem se Obradovic Andreja, dolazim iz Mladenovca. Bavim se DJ-ingom 7 godina. Skoro sam poceo da radim produkciju ali godinama neobavezno sa drugom radim u PS-u i Ilustratoru. Radimo sve moguce vrste slika, logo-a itd... Pa sam hteo da se prijavim ovom prilikom kod vas i pokusam da iskazem svoje znanje i talenat. :)

Aurora1234.

Završila sam osnovne studije na Akademiji umetnosti. .