Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 2005 članova sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

bnikolic092

Bojan Nikolić Administrator akademske mreže. WEB dizajnom se bavim nekih godinu dana aktivno.

Vokas95

Pozdrav, moje ime je Nikola. Mlad i ambiciozan graficki i logo dizajner iz Ruskog Sela, opstina Kikinda. Imam 20 godina i volim da slusam rock, pevam, sviram gitaru, igram folklor i uvek sam optimistican i vedar. Zavrsio sam skolovanje u struci Elektrotehnicar racunara i radim sa programima kao sto su Photoshop, Illustrator, After Effects, Cinema4d, Zbrush.

Stingray

Kreativnost...rad...upornost....porodica...posvećenost ...jazz ...

Werp690

Beba u svetu grafickog dizajna.

becar

Završio sam grafički dizajn na novosadskoj Akademiji umetnosti, za 10 godina iskustva u struci, bavim se pretežno ilustracijom i brendiranjem.

kostic.art

Akademski Slikar / Dugogodisnji rad u Adobe paketu programa / Illustracije, total dizajn, web prodavnice, reklame / Freelancer

kiborggg

Diplomirao na Akademiji Umjetnost odsjek za dizajn i grafiku 2008-e godine. Radim kao nastavik likovne kulture do danas. Bavim se grafičkim dizajnom i fotografijom honorarno.

Naleki

Ja sam Igor Dragićević. Tek sam ušao u svet grafičkog dizajna i nadam se da ću jednog dana raditi kao grafički dizajner. Volim slikanje i slikam otkad znam za sebe, ali sam počeo ozbiljno da radim na sebi pre 3 godine. Možete me kontaktirati na dnaleki@gmail.com

RiFFlord

Imam 20 godina i bavim se web dizajnom.

MilicaciliM

Zavrsila Školu za dizajn u Beogradu, ove godine upisala akademiju primenjenih umetnosti u Beogradu-odsek fotografija.Maturski rad bio mi je total dizajn muzeja afričke umetnosti. Tokom skolovanja sam uradila mnostvo radova iz oblasti postera, oglasa, omota za CD-ove, naslovnih strana za casopise, omota za knjige, korica za knjige, bilborda, plakata itd., od kojih su neki bili nagradjeni.