Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 1983 člana sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

MilicaCica

Моје име је Милица, рођена сам у Нишу где сам и завршила средњу Уметничку школу. Тренутно сам студент четврте године основних академских студија на Факултету примењених уметности у Београду, модул грфички дизајн.

Princeza

Svaki novi dan, jedan korak blize uspehu...

Sholimp

Zovem se Miloš Pavlović, "novopečeni" veb dizajner. Najviše uživam u kreiranju logotipa, pa tek onda sve ostalo. Tek početkom ove godine sam počeo ozbiljnije da se bavim ovim poslom, a pre toga sam se bavio ugostiteljstvom i nisam se pronašao u tome, jer sam shvatio da više volim dizajn :)

Martdesign

Dizajn studio “M-art design” je počeo sa radom 1995. godine, kao mala firma opredeljena za poslove grafičkog dizajna. Ideja je da se zbog svakodnevnih obaveza i nedostatka vremena objedini ceo proces od pripreme, brendiranja, štampe do gotovog proizvoda. Od nas možete očekivati kreativnost, ideje, inovacije… U koordinaciji sa stručnim saradnicima realizujemo poslove.

UgljesaDjuric

Bavim se web i grafičkim dizajnom i razvojem, što znači: * Dizajniram izgled web sajtova i prezentacija * Kreiram, tj. programiram web sajtove i prezentacije (korišćenjem HTML - a, CSS - a i JS - a.) * Dizajniram logotipe, banere, naslovne strane,itd Posedujem veoma adekvatno znanje o web programiranju i grafičkom dizajnu, koje sam stekao sa nekoliko ostvarenih kurseva preko interneta.

budislavlazovic@gmail.com

dizajnom se bavim od 1982god sve se svelo na izradu reklama pa bi ovo dslo kao malo opustanje toliko Buda

andjelko72

Više od 15 godina iskustva u dnevnim novinama kao skenerista, foto retušer, montažer, dizajner. Učestvovao na mnogim projektima vezanim za OLimpijski komitet, sindikalna glasila i mnoge druge promotivne kampanje. Iskusam u Fotošopu, Ilustratoru, Indizajnu kao i u Ofis programima Pouzdan, ozbiljan, dosledan, iskusan

wolfstoilkovic

Rodjen u Pancevu, moja ljubav je ulje na platnu i gitara a grafika je nesto sto me relaksira i opusta.

aleka

Pozdrav, dolazim sa Poljoprivrednog Fakulteta, bavim se pisanjem projektnih predloga za fondove EU, ali i domaće projekte iz raznih sfera. Iskustvo i kvalitetan pristup osmišljavanju i formulisanju bilo kog idejnog projekta. Neformalno obrazovanje i iskustvo u pisanju izveštaja i za modne časopise, kratke priče i romane raznih žanrova.

Ana.M

Kreativna, inspirativna, pedantna i perfekcionista...