Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

05.07.2012
Mina Fina - Its okay for now / for this time

Pozivamo vas da dođete u KC Grad u ponedeljak, 9. jula, u 20h i budite prvi koji će zaviriti u čudesan svet gospođiće Fine.  Izložba malde umetnice Mina Fina pod nazivom Its okay for now / for this time biće otvorena od 9.-16. jula u Velikoj galeriji KC Grad-a, ne propustite priliku da je posetite!

Gospođica Fina rekla je da će cveće kupiti sama. Svoj rad sažima ovako ... Kompozicije likova na papiru koje žele da se površno bave odnosima. Smjesa dramatične obrade i obnove svakodnevnih situacija u mekanom fokusu. Tehnika: olovka. Za vreme vožnje volim da slušam klasičnu muziku kako bi naglasila dramatičnost dosadne rutine stani - kreni. Na ovoj stanici spikeri zvuče tako smirujuće. Možda bi baš njihov glas mogao da kaže: isprva primetimo nerazrešene osećaje i pre-kratke rečenice, male gluposti i povremene uzvike. Zatim ispod kontrolisane površine počinjemo čitati / videti suptilna značenja. Kao što se divlje suprostavljeni osećaji mogu da mešajo bez da bi remetili strašni mir. Melankolija ili požuda, usamljenost ili samoća, dosada ili očaj. Možeš se poistovetiti ili ne primetiti. Čini mi se, da je tako u redu za ovo vreme / za sada.

Mina Fina (1978) je umetnica mlađe generacije koja istražuje crtež, animaciju i video. Učestvovala je na više grupnih izložbi u Berlinu, Londonu, Lajpcigu, Njujorku i Ljubljani. Samostalne izložbe imala je u Ljubljani i Zagrebu. Sada po prvi put i u Beogradu. Objavila je šest knjiga umetnika.

29.09.2014 Nezavisna savremena umetnost Srbije na VIENNAFAIR-u
18.09.2014 Scenski dizajn i druge strasti u Novoj Iskri
16.09.2014 Beogradsko izdanje B_Tour festivala
09.09.2014 SAVE THE DATE: BEOGRADSKA NEDELJA DIZAJNA 2014
08.09.2014 55. Oktobarski salon
29.08.2014 Wallpaper City Guide Belgrade
Komentari

Još uvek nema komentara!
Prikaži sve komentare
Najbolji hosting Srbija