Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

05.07.2012
Mina Fina - Its okay for now / for this time

Pozivamo vas da dođete u KC Grad u ponedeljak, 9. jula, u 20h i budite prvi koji će zaviriti u čudesan svet gospođiće Fine.  Izložba malde umetnice Mina Fina pod nazivom Its okay for now / for this time biće otvorena od 9.-16. jula u Velikoj galeriji KC Grad-a, ne propustite priliku da je posetite!

Gospođica Fina rekla je da će cveće kupiti sama. Svoj rad sažima ovako ... Kompozicije likova na papiru koje žele da se površno bave odnosima. Smjesa dramatične obrade i obnove svakodnevnih situacija u mekanom fokusu. Tehnika: olovka. Za vreme vožnje volim da slušam klasičnu muziku kako bi naglasila dramatičnost dosadne rutine stani - kreni. Na ovoj stanici spikeri zvuče tako smirujuće. Možda bi baš njihov glas mogao da kaže: isprva primetimo nerazrešene osećaje i pre-kratke rečenice, male gluposti i povremene uzvike. Zatim ispod kontrolisane površine počinjemo čitati / videti suptilna značenja. Kao što se divlje suprostavljeni osećaji mogu da mešajo bez da bi remetili strašni mir. Melankolija ili požuda, usamljenost ili samoća, dosada ili očaj. Možeš se poistovetiti ili ne primetiti. Čini mi se, da je tako u redu za ovo vreme / za sada.

Mina Fina (1978) je umetnica mlađe generacije koja istražuje crtež, animaciju i video. Učestvovala je na više grupnih izložbi u Berlinu, Londonu, Lajpcigu, Njujorku i Ljubljani. Samostalne izložbe imala je u Ljubljani i Zagrebu. Sada po prvi put i u Beogradu. Objavila je šest knjiga umetnika.

15.04.2014 Osvetljenje napravljeno 3D štampom
14.04.2014 Japanski šaht poklopci
11.04.2014 Yolostel: Inovativan dizajn hostela u Beogradu
10.04.2014 Aprilska Moda za poneti
09.04.2014 Kreativnost i učenje u globalnom društvu znanja
09.04.2014 Kc GRAD slavi 5. rođendan
Komentari

Još uvek nema komentara!
Prikaži sve komentare
Najbolji hosting Srbija