Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 1511 član sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

inaunov

Moje ime je Ivan Naunov. Imam 22 godine. Zivim i radim u Makedoniju.

oxigen66

Više od 15 godina iskustva u grafičkom dizajnu, komunikativnost i kompletna izrada projekata u veoma kratkom vremenu, Stručnost: rad u više grafičkih softvera kao što su Adobe Illustrator, Photoshop, Adobe Indesign, Corel Draw i 3D programima 3D Max i Maja.

midheta

Graphic Designer. Bloger. Woman. Creature. Monter.

portretv

Ja sam ilustrator, crtač stripova i portretista. Volim da radim klasičnim tehnikama ( olovka, pastel, akvarel ), ali i digitalno ( Corel, Illustrator, Flash ). Imam i dvogodišnje iskustvo u radu na digitalnoj školi stranog jezika za decu, gde sam kao glavni crtač oblikovao sve likove i radio sve pokrete potrebne za izradu animacija .

Djole.Prolece

Bavim se grafickim dizajnom, kao i UI/UX designom sajtova i aplikacija.

Tomkara

Ubacite zetone iiiii krecemoooo..

nebalux

Predstaviću sebe najjednostavnije:) Zovem se Nebojsa imam 33g i bavim se izradom logoa i biznis kartica.Spreman sam da uradim besplatne logoe neprofitnim društvima i organizacijama kojima je zaista to neophodno.Za sve ostalo važi dogovor.

MPdesign

Pozdrav. Zovem se Predrag Marković, diplomirani sam istoričar umetnosti, i dugo se bavim digitalnom umetnošću, kao što su ilustracije, karikature, dizajin svake vrste. Vidimo se na konkursima. Svako dobro :)

mfpdesign

grafički dizajner, sa 4 godine iskustva rada u struci. iskustvo u pripremi za štampu (offset). vektorska grafika. digitalna ilustracija. omiljeni program: adobe illustrator

66designstudio

Bavim se grafickim dizajnom od 2008 godine i veoma sam iskusan u ovoj oblasti. Za kontakt : 66designstudio@gmail.com

Najbolji hosting Srbija