Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 1865 članova sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

PinkPanker

Turum. Turum. Turum turum turum turururuuuum, pa, pa, pa, pa, pam.

Juana63

Student sam arhitekture, odmalena sam volela umetnost i crtanje.Zainteresovana sam za poslove koji zahtevaju kreativnost,inovativnost i gde imamo veliku slobodu izrazavanja nasih sposobnosti. Smatram da je za dizajn logoa potrebno biti ne samo umetnicki nastrojen, vec i pronicljiv i dobar sociolog,s obzirom na to da je logo nameljen drustvu koje bi trebalo da ga prihvati. Pozdrav svima!

ivanami23

U toku svoje karijere imala sa prilike da, paralelno sa svojim matičnim zanimanjem (inženjer arhitekture), radim grafičke prezentacije, tako sam I otkrila svu estetsku moć grafičkog dizajna kao savremenog sredstva vizuelne komunikacije. Odlično znanje rada u programima Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC, Adobe InDesignCC , takodje I u AutoCAD-u I Microsoft Office okruženju.

sonchika

završila srednju školu za dizajn "Bogdan Šuput" 1996 godine i od tada se bavim crtanjem i slikanjem a u poslednjih par godina i grafičkim dizajnom ( logo, dizajn ambalaže ) ...

ShomiGilipter

Zdravo, Moje ime je Milan Tučić iz Zrenjanina sam. Davim se grafičkim dizajnom, kreiranjem logotipa i fotografijom aktivno više od dve godine.

megaplast

Već više od decenije, kao jedan od lidera domaćeg tržišta u proizvodnji i ugradnji Energetski Efikasnih prozora i vrata, koristeći najsavremenije tehnike izrade pod strogo kontrolisanim uslovima i predvođen visoko stručnim timom, proizvodi stolariju visokog kvaliteta prema Vašim željama, ispunjavajući i najteže zahteve uz garanciju kvaliteta proizvoda i radova.

Dzoi

Specijalista (Spec.Art) Dizajna vizuelnih komunikacija. Analitična i sistematična sa izrazitim smislom za kooperativnost, saradnju i odgovornost, istrajna i komunikativna, sposobna za timski i samostalni rad sa sposobnošću brzog učenja i prilagođavanja. Učesnik je brojnih grupnih izložbi FVU-a koje su se organozovale u toku studiranja. Živi i radi u Crnoj Gori.

Moraca88

Jos kao srednjoskolac odlucio sam da se bavim dizajnom i slikarstvom pa sam tako upisao Umetnicku skolu. Vec sa sedamnest godina poceo sam profesionalno da se bavim dizajnom. Danas se uspesno bavim montazom, dizajnom i snimateljstvom na lokalnoj televiziji Forum gde sam kao sastavni clan tima vise puta bio nagradjivan kako na drzavnom tako i na internacionalnom nivou!

simon

Zavrsio sam VSLIPU na Zvezdari.Radim 15g.u struci kao nastavnik likovne kulture,slikam i poslednjih godina intenzivno se bavim grafickim dizajnom.

SomiDizajner

Već četiri godine se bavim Logo dizajnom.Svoj talenat pokazivaću delima ne rečima.Radio sam logo dizajin i na drugim sajtovima kao što su Freelancer,99Design i mogi drugi.
Najbolji hosting Srbija