Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 1508 članova sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

portretv

Ja sam ilustrator, crtač stripova i portretista. Volim da radim klasičnim tehnikama ( olovka, pastel, akvarel ), ali i digitalno ( Corel, Illustrator, Flash ). Imam i dvogodišnje iskustvo u radu na digitalnoj školi stranog jezika za decu, gde sam kao glavni crtač oblikovao sve likove i radio sve pokrete potrebne za izradu animacija .

Djole.Prolece

Bavim se grafickim dizajnom, kao i UI/UX designom sajtova i aplikacija.

Tomkara

Ubacite zetone iiiii krecemoooo..

nebalux

Predstaviću sebe najjednostavnije:) Zovem se Nebojsa imam 33g i bavim se izradom logoa i biznis kartica.Spreman sam da uradim besplatne logoe neprofitnim društvima i organizacijama kojima je zaista to neophodno.Za sve ostalo važi dogovor.

MPdesign

Pozdrav. Zovem se Predrag Marković, diplomirani sam istoričar umetnosti, i dugo se bavim digitalnom umetnošću, kao što su ilustracije, karikature, dizajin svake vrste. Vidimo se na konkursima. Svako dobro :)

mfpdesign

grafički dizajner, sa 4 godine iskustva rada u struci. iskustvo u pripremi za štampu (offset). vektorska grafika. digitalna ilustracija. omiljeni program: adobe illustrator

66designstudio

Bavim se grafickim dizajnom od 2008 godine i veoma sam iskusan u ovoj oblasti. Za kontakt : 66designstudio@gmail.com

glavabegunac

Zovem se Nemanja i studiram na Fakultetu za dizajn i umetnost. Svojevoljno se bavim dizajnom vec par godina pa sam iz tog razloga odlucio da usavrsim znanje. Spreman sam na svakakve izazove i bez problema cu dati sve od sebe kad je u pitanju posao koji treba da se uradi. U ovom slucaju to je dizajn logoa. Sve sto zelim jeste da vidim zadovoljanog klijenta. Tada sam i sam zadovoljan.

DenisLapi

-Poštovanje, moje ime je Denis Lapadatović imam 17 godina živim u Negotinu. Dizajnom se bavim godinu i nešto dana, krenuo sam od logo fotografija za potrebe Online zajednica a kasnije je to prešlo u nešto više. Program u kome radim je PhotoShop. Oblasti design-a u kojima sebe smatram dobrim su: Logo design, Izrada GUI-a, WebDesign (donekle). Toliko o meni, zahvaljujem se na čitanju.

ArminImamovic

Ja sam Armin Imamovic , rodjen sam 13.10.1992 godine u Bosni i Hercegovini trenutno zivim u Svicarskoj tamo radim u Kompaniji za reklame bavim se web design , Izradom slika u Photoshop , kodiranje u HTML , PHP , C + + i tako dalje naravno uzivam u tome moji hobi su kosarka , trcanje , dizajniranje.

Najbolji hosting Srbija