Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 1695 članova sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

freakyguyown

Pozdrav , Moje ime je Denis Hadžiavdić dolazim iz Tuzle Bosne i Hercegovine , Imam 20 godina i zavrsio sam srednju skolu za Web design. Jako sam dobar sa programima kao sto su Adobe Photoshop , Dreamweaver , Illustrator , After effects itd itd.. Tu spada i Microsoft Office i Software i Hardware-ing. Dostupan sam 24/7.

pekarica

Diplomirala sam Grafičko inženjerstvo i dizajn na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Programi: Adobe (Illustrator, Photoshop, InDesign), Office, Corel (Draw, Photo Paint), 3d studio max, Catia, Rhinoceros.

VladoPD

Zovem se Vladimir Kecman. Apsolvent sam na fakultetu graficki dizajn i racunarska grafika. Trenutno sam zaposlen u jednoj Austrijskoj firmi na pripremi stampe i dizajnu. Dizajnom se intezivno bavim 3 godine i u zadnje vreme sam preferirao izradu logotipa.

ryanking

Student dizajna, slobodni umetnik. Kreativan u vezi sa bilo kojim vidom vizuelne umetnosti.

milter

...

marjantrajkovski

Grafički i web dizajner Marjan Trajkovski Strukovni inženjer grafičke tehnike, diplomirao 2006. godine. Napredni nivo poznavanja programa za grafički i web dizajn. Višegodišnje iskustvo stalnog grafičkog i web dizajnera u većim kompanijama (BS Procesor, Blink2, Halo oglasi), i honorarnog u većim kompanijama (Datalab, Mondi Lamex, Elance).

onixmute

Pozdrav svima, zovem se Ivana.. Zavrsila sam FPU u Beogradu, odsek: prim. graf, smer: oprema knjige.. Aktivno se bavim grafickim dizajnom 7 god, a uz to slikam, crtam i bavim se komputerskom grafikom.. Jedan od glavnih motiva mi je da napravim originalan dizajn i precizno odgovorim na zadatu temu..

Kristina13

Trenutno studiram fakultet za umetnost i dizajn, smer graficki dizajn. Svaki novi zadatak je za mene izazov. :) Uzivam u svom poslu zato sto je kreativan i trazi originalnost.

MPdesign

Pozdrav. Diplomirani sam istoricar umetnosti. Bavim se i grafickim dizajnom sa velikim entuzijazmom. Vidimo se na konkursima! Svako dobro :)

m3L0n

Atraktivan,pun ideja , snalažljv , komunikativan , uvek sklon inovacijiama , sportista

Najbolji hosting Srbija