Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 1586 članova sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

danijelaj

Živim i radim u "KREATIVNOM HAOSU"... svi moji radovi su različiti, imaju svoju melodiju, svoj ritam, imaju dušu...Uža specijalnost su mi flajeri, vizit karte, jelovnici, vinski katalozi, prezentacije i slično. Pokušavam da se probijem i sa nekim novim stvarima...poput izrada logo-a...nadam se uspešno!

dalija96

Volim da dizajniram, narocito da editujem video klipove.

sunrise83

Nova sam u ovom dizajnerskom poslu,prilicno me odusevljava ovaj posao.Trenutno sam posvecena logo dizajnu.Prijavljena sam i na sajt 99designe pod istim imenom i tamo sam vec ostvarila par pobeda.Nadam se da ce se i ovde desiti uskoro isto.Saradnja samnom je jednostavna,odgovorna i brza. Za sada toliko.Pozz.

diana

Obrazovanje: SSS - Skola za dizajn Beograd - Odsek dizajn ambalaze - Student Visoke strukovne skole likovnih i primenjenih umetnosti Beograd - Osnovna muzička skola - odsek flauta Poznavanje jezika: Engleski jezik Rad sa racunarom: Adobe photoshop, Adobe ilustrator

zozi

...

BPDesign

Ja sam Bojan. Završio sam srednju školu za dizajn enterijera i industriskih proizvoda. Trenutno studiram arhitekturu i urbanizam. Dizajniram Logo-e i reklamni materijal (vizit karte, flajere) sa pripremom za stampu, najčešće za manje privatne firme i udruženja. Uz to dizajniram i projektujem enterijer i uredjujem prostor. Hobi su mi slobodorucno crtanje portreta.

Ljuba

Imam 22 godine, studiram grafički dizajn na Beogradskoj Politehnici, bavim se freelancing-om dve godine i voljan sam za saradnju.

Trunks

I am very good at designing

Lubenica

Zovem se Mihailo Golubovic, imam 17 godina, ucenik sam gimnazije. Dizajnom se bavim vec 4 godina i uzivam u tome. Najvise volim da se bavim izradom logotipova ali pored grafickog dizajna se bavim i likovnom umetnoscu i fotografijom. Moja zelja je da u svim aspektima umetnostima kojima se bavim da dostignem estetsku savrsenost i ostavim trag.

Najbolji hosting Srbija