Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 1674 člana sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

millence

ja sam kuvar i volim da se igram sa izgledima kako hrane tako i svega ostalog

Edraianthus

Student sam Šumarskog fakulteta u Beogradu na odseku za Pejzažnu arhitekturu i hortikulture. Učestvovala sam na Bijelanu pejzažne arhitekture u Barseloni 2014 godine.

Miroslavl

Graficki i Web dizajner, sa 10 godina iskustva u PhotoShop-u i 5 u Illustrator-u Takodje radim i u dosta drugih programa vezanih za dizajn i stalno ucim nesto novo.

Ilijana

Diplomirani sam inženjer poljoprivrede-smer za hortikulturu. Obavljam poslove zaštite životne sredine. Poželeh da se oprobam i u oblasti dizajna. Ilijana

T.VanGoga

Zovem se Tamara i student sam grafičkog dizajna u Novom Sadu. Volim svaku vrstu kreativnosti i dizajna. Spremna sam za saradnju i veoma sam uporna tako da ću ceo dan provesti za računarom, bez problema, dok ne uradim do poslednjeg detalja kako sam zamislila.

ShengBanaGonPaja

Diplomirani Bachelor dizajner enterijera i nameštaja sa trogodišnjim iskustvom u oblastima arhitekture, dizajna i 3d-a. Autor par kuća u Vojvodini. Bavim se i dizajnom logoa, 3d i 2d concept art-om i ilustracijom. Od softwear-a znam da koristim 3d Maya, 3d Max, V-ray, AutoCad, Photoshop, Ilustrator. Znam odlično engleski i malo nemačkog jezika.

Evig

...

sladjana.lukic

Dizajn Arhitektura

LazarVladisavljevic

Student sam i zanimam se grafičkim dizajnom već nekoliko godina

tanja.g.milosavljevic

2007-12 MASTER INŽENJER ARHITEKTURE - Arhitektonski fakultet, Beograd / 2012-13 IPC Arhitektonski fakultet, Beograd - saradnik na izradi urb. planova i arh. projekata, 3d modela, enterijera i eksterijera / 2012-13 ARHITEKTONSKI FAKULTET Beograd - demonstrator na Studiju projekat, master studije, urbanizam / Od 2013 LEO BURNETT, Beograd - storyboard ilustrator; honorarno pod autorskim ugovorom

Najbolji hosting Srbija