Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 1648 članova sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

KeGolk

Imam 22 godine, studiram Psihologiju na Filozofskom fakultetu. Uzivam da podsticem svoju kreativnost, tacnije da radim na stvaranju novih ideja, pojmova, da resavam probleme i slicno. Vazna mi je originalnost i inovativnost.. Stvoriti nesto jednostavno a zanimljivo....

majag

Dizajner medija. Trenutno freelance fotograf i web dizajner.

JoArch

Master inženjer arhitekture Hobi: fotografija, crtanje, slikanje

j4m0r3

Third year student, ICT College of Vocational Studies, founded by the Republic of Serbia. I love computers, boiled carrots with spinach and rock climbing. I like poetry. Favourite band Ekatarina Velika. Linux geek. I was riding on Gentoo, Arch and others. Give me a goal and you will see it done.

kraft.dizajn

Kreativnost je veoma jaka i moćna. Ali u ovom poslu kreativnost je bitna samo onda kada zadovoljava sve tri strane. Vaš dizajn treba da postane ličan za osobu iz stvarnog sveta.

lora

grafički dizajner, ilustrator i slikar radno iskustvo deset godina

vortexo

Inovativna, mlada i uspešna grupa arhitekte i dizajnera sa iskustvom u svom poslu. Vrlo kvalitetno i precizno izvršavamo zadate poslove.

malacempa

Zovem se Biljana po profesiji sam fizikohemicar. Dizajnom se bavim oko dve godine. Kao freelancer ucesnik sam mnogih inostranih takmicenja, na kojima sam imala i zapazenih rezultata. Takodje radim u Inteta web studiu. http://www.inteta.com/

Mixailo

Ja sam Mihailo. U životu sam se bavio najviše umetnošću. Glumom, muzikom, pisanjem i dizajnom. Iza sebe imam 20 godina na daskama koje život znače, sviram 3 instrumenta, imam zbirku pesama i dva romana, bavim se internet marketingom, grafickim i web dizajnom.

EkstazaRok

Enterijer Eksterijer Grafički dizajn Dizajn

Najbolji hosting Srbija