Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

Pogledaj portfolio naših članova!
Do sada preko 1764 člana sa portfoliom, budi i ti jedan od njih!

Nemaš portfolio? Napravi portfolio!

microfisch

Moje interesovanje je muzika i dizain.

dddesign

Zdravo! Mi smo partneri privatno i poslovno. Bavimo se grafičkim i web dizajnom . Ono što možete zamisliti mi možemo napraviti. Mozemo Vam pomoći da na osnovu vizuelnog utiska i uz kvalitet Vasih proizvoda/usluga izgradite prepoznatljiv brend. Kontaktirajte nas pa ćemo zajedno doći do najboljeg grafičkog rešenja za Vaš biznis. Vaše zadovoljstvo je naš uspeh :)

ana198

Ćao!ja sam ana198 i bavim se kreiranjem i dizajniranjem odeće.

5h4rK

Ja sam Luka iz Nisa. Studiram arhitekturu, i pored modelovanja i projektovanja, poceo sam da radim i logoe, vizit karte, brosure, ilustracije...

ak47desing

Zdravo, ja sam Stefan iz Kraljeva. Vec neko vreme se bavim dizajniranjem Logotipa i raznih Wallpaper-a. Dizajniranjem sam poceo da se bavim iz hobija a kasnije je to postalo i malo ozbiljnije.

3N

Vouloir c'est pouvoir.

senpais

Nasa su imena Suzana Ivanovic(13) i Jelena Milojevic(14), Zajedno kreiramo i dizajniramo odecu. Uz Suzaninu tehniku bojenja i ideje za dizajn, i uz Jeleninu tehniku crtanja, i tacnosti, uspevamo da izkreiramo predivne dizajne. Jako smo kreativne i zelimo da tu kreativnost i ostvarimo. Nadamo se da vam se svidjaju nase kreacije!

Najbolji hosting Srbija