Korisnik sa tim emailom ne postoji
Uskoro ćete dobiti novu lozinku na Vaš mejl

Unesite vaš email i nova šifra će Vam biti poslata na njega.

O nama
Mi povezujemo dizajnere sa onima kojima je potreban dizajn!

 

Green Design portal nastao je kao plod male ideje mladih, visokoobrazovanih stručnjaka iz različitih oblasti koja je rasla i rasla dok nije postala zreo projekat. Avgusta meseca 2009. odlučili smo da pokrenemo prvi i jedinstveni dizajn projekat u celom regionu. Dizajn scena je posrnula a dizajneri nisu mogli da dođu do zaposlenja a često su bili i prevareni za novac. Dugo smo razmišljali i došli do imena Green Design, koji je trebao da odražava nešto sveže, novo, kvalitetno i dugoročno. Ideja kao takva razvijala se dugo i nakon mukotrpnog rada i razvoja 01. juna 2010 godine projekat je materijalizovan u okviru web sajta koji je počeo sa radom.

Ideja GreenDesign-a je povezivanje svih zainteresovanih strana preko posebnog tržišta, tj. platforme za konkurse preko koji se povezuju dizajneri sa svima kojima je potreban dizajn. Kompanije kojima je potreban dizajn kreiraju konkurs, a na njima učestvuje veliki broj dizajnera GreenDesign zajednice. Kreatoru konkursa se pruža šansa da radi sa više dizajnera, da posreduje u procesu kreiranja potrebnog rešenja a zatim i da izabere najbolji rad. Sa druge strane, ideja GreenDesign-a je i promovisanje i umrežavanje dizajnera iz celog regiona. Na GreenDesign.rs nije bitno koliko ko ima iskustva ili stavki u CV-u, bitno je znanje, kvalitet i kreativnost. Suština iznad forme. Dizajner sada imaju mogućnost da se promovišu kroz sopstveni portfolio na najposećenijem dizajnerskom sajtu u regionu. Na taj način ne samo da pokazuju svoje radove i znanje, veštine i umeće već dolaze i do potencijalnih poslodavaca i posla! GreenDesign.rs je takođe i edukativni portal, koji kroz sekciju Vesti dnevno izveštava o događajima i novostima iz sveta dizajna, arhitekture i umetnosti. Stoga svi koji koriste greendesign.rs da se informišu uvek će biti u toku sa najnovijim dešavanjima iz ovih oblasti.

 

Informacije o kompaniji Green Design

Naziv kompanije: Green Design d.o.o.
Sedište: Petra Lekovića 57, Beograd
Šifra delatnosti: 6312
Matični broj: 06291317
PIB: 101030500
Banka: NLB 310-157706-67

Za uplatu iz inostranstva:

Account with institution:
CONARS22 (Swift Code)
NLB Banka  a.d., Beograd
Bulevar Mihajla Pupina 165v
11070 Beograd
Beneficiary:
RS35310007010203504456 (IBAN)
Green Design doo Beograd

Glavni cilj GreenDesign-a jeste da se kreira vodeći dizajnerski portal u regionu na kome će se susretati svi talenti iz oblasti dizajna. Na taj način im pomažemo da se aktivno uključe u izgradnju profesionalne kreativne mreže, u okviru koje bi predstavili i oglasili svoje ideje i radove, ali i stupili u kontakt sa potencijalnim klijentima. Time afirmisani, kao i neafirmisani dizajneri, mogu vršiti prezentaciju svojih radova, sticati nova znanja, a time i praksu, unapređivati svoj CV kao i zaraditi.

Misija Green Design-a jeste stavljanje projekta u središte svih dešavanja iz oblasti savremenog dizajna, i kreiranje jedinstvene i dobro organizovane profesionalne platforme koja će povezivati talentovane kreativce različitih znanja i privredne subjekte različitih potreba.

Vizija Green Design-a je dostizanje najvećeg internet portala za dizajn i arhitekturu u regionu, gde neće postojati granice. Želimo da spojimo sva tržišta, ljude, znanja i informacije na Balkanu doprinoseći izgradnji jake profesionalne i kreativne regionalne mreže.
 

Potvrda o uspešnosti projekta je činjenica da se GreenDesign zajednici, za nepune tri i po godine, pridružilo preko 5.500 dizajnera koji svakodnevno posećuju internet sajt, informisajući se o svakodnevnim dešavanjima iz sveta dizajna, promovišući svoj rad preko portfolia i stičući nova radna iskustva i zarađujući preko konkursa koje objavljuju kompanije i zainteresovana lica.

Objavljeno je preko 140 konkursa. Poverenje su nam ukazale neke od najjačih kompanija u regionu poput kompanije Limundo i Kupindo (Srbija), Fruvita (Srbija), RNIDS (Srbija), Belgrade International Games (Srbija), Krojač (Srbija), Donesi.com (Srbija), Infostud (Srbija), Zepter (Srbija), Radio TNT (BiH), Capital Estate (Crna Gora), Insomnia (Slovenija), Vodotehna (Hrvatska), i mnoge druge.

Na konkursima i u okviru portfolia prezentovano je preko 35.000 radova. Dok je preko 1. 600.000,00 dinara  isplaćeno dizajnerima koji su pobeđivali na konkursima.
 

I nikad ne stajemo i nastavljamo da rastemo!